Reactie op artikel NRC Handelsblad en reactie van Gomarus

Het college van burgemeester en wethouders van Gorinchem laat weten geschrokken te zijn van het artikel van NRC Handelsblad van vrijdag 26-3-2021. Het college heeft direct contact gezocht met het bestuur van de betreffende school en heeft afgesproken snel met elkaar in gesprek te gaan.

Het college benadrukt: “Gorinchem is niet voor niets onlangs Regenboogstad geworden. Wij vinden het belangrijk dat in Gorinchem iedereen zich gerespecteerd en veilig voelt. Dat geldt natuurlijk ook voor de vele jongeren die in Gorinchem op school zitten.”

Update: De Gomarus scholengemeenschap heeft inmiddels een statement op hun website geplaatst. Zie onderstaande link.

https://www.gomarus.nl/www2018/Nieuws/Statement%20Gomarus%20scholengemeenschap%20n.a.v.%20NRC-artikel%20d.d.%2027%20maart.wli

Lees ook: Veel discussie over Gomarus scholengemeenschap

Geef een reactie