Expositie ‘Een monument voor de BKR’ verlengd

De geschiedenis van een spraakmakende kunstenaarsregeling (1947-1987)

Op 18 december mochten wij Hedy d’Ancona in het museum ontvangen voor de opening van onze nieuwe tentoonstelling ‘Een monument voor de BKR‘.  De expositie biedt een podium aan 100 kunstenaars met evenveel prachtige kunstwerken en is een bijzondere ontdekkingsreis door 40 jaar Nederlandse kunst, met werken die soms lange tijd in de depots waren opgeslagen. In de expositie is kunst te zien van bekende namen als Karel Appel en Co Westerik.

Impressie
Helaas hebben wij door de sluiting van het museum nog geen publiek mogen ontvangen. Daarom is besloten de expositie te verlengen t/m 19 september. Zodra wij onze deuren weer mogen openen, heten wij u graag welkom! Voor nu kunt u alvast genieten van onderstaande impressie.

Geef een reactie