Het museum en de WereldPan open!

In april gaat zowel het GeoFort een aantal dagen open voor publiek. De musea. Drie dagen lang mag GeoFort helemaal open als corona proeflocatie! Laat je gratis testen* en kom met een negatief testresultaat bij GeoFort langs en/of geniet van een pannenkoek bij de WereldPan. Onder de 13 jaar hoef je je helemaal niet te laten testen.

Bron en foto: GeoFort

Ontdek de GeoExperience

Duik in de toekomst van de planeet aarde. Ga bij GeoFort het experiment aan met oude én moderne geo-technieken. Raak de weg kwijt in de ondergrondse tunnel. Vind je weg in het geurendoolhof. Of stap in de virtuele lift naar de kern van de aarde!

In het weekend van vrijdag 9 tot en met zondag 11 april is het openluchtmuseum helemaal geopend. Je bestelt eerst een ticket met tijdslot voor de GeoExperience, dit kan van 10.00 tot 15.00 uur. Via de website wordt ook aangegeven welke momenten meestal rustig zijn. Heb je de tickets eenmaal besteld? Dan reserveer je vervolgens een gratis testafspraak. De coronatest moet maximaal 40 uur van tevoren plaatsvinden. Binnen een uur ontvang je een (hopelijk) negatief testbewijs, waarmee je bij het GeoFort naar binnen mag.

Bestel tickets pilot GeoFort

Speelplezier in gratis openluchtspeurtuin

In de unieke Speurtuin klim je over de touwen de bunker op, maak je in de zandbak ruimte voor het water en ontwerp je met houten planken je eigen doolhof en maak je van bamboestokken de grootste bouwwerken! De speurtuin biedt genoeg ruimte om op afstand te klimmen en klauteren, personen van 13 jaar en ouder moeten altijd 1,5 meter afstand houden tot elkaar.

De speurtuin is helemaal gratis, je hoeft niet te reserveren. Met een coronatest ben je welkom in het museum en de WereldPan. 

foto: GeoFort

Geef een reactie