Talkshow Urban Onderwijs live vanuit Gorinchem

Op vrijdag 21 mei kunt u van 15.30 – 17.00 uur gratis online meekijken en meeluisteren naar de Talkshow Urban Onderwijs. Het gaat daarbij over gelijke kansen in het onderwijs en vindt deze keer live plaats vanuit het DaVinci College in Gorinchem.

Onderwijsstad

Gorinchem is een echte onderwijsstad. Het vergroten van kansen voor alle jongeren in het onderwijs is een gezamenlijke opgave. Daarom staan de volgende onderwerpen op het programma:

  • Hoe houden we zicht op leerachterstand bij kinderen?
  • Hoe kunnen we de talenten van kinderen beter inzetten?
  • Hoe bereiden we leerlingen beter voor op de arbeidsmarkt?

Presentator Abdelkader Benali praat hierover met lokale onderwijsprofessionals uit het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs, met ouders, jongeren en andere partners. Speciale gasten in Gorinchem zijn wethouder Ro van Doesburg, rapper Georgios Lazakis en onderzoekster Pauline Slot.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via Urban Onderwijs.

Geef een reactie