Twee gaslekkages door graafwerkzaamheden in Gorinchem

De brandweer is maandag 31 mei 2021 met spoed uitgerukt voor twee gaslekkages in Gorinchem. Omstreeks 11.40 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een gaslekkage op de Koningin Emmastraat. Op de kruising met de Grote Haarsekade was tijdens graafwerkzaamheden een gasleiding geraakt. De brandweer heeft ter plaatse enkele metingen uitgevoerd. Netbeheerder Stedin kwam ter plaatse voor reparatie van het lek.

Terwijl de brandweer nog bezig was op de Koningin Emmastraat werd een tweede blusvoertuig opgeroepen voor een gaslekkage aan het Nicolaas Beetshof. In de voortuin van een woning was bij werkzaamheden ook een gasleiding geraakt. Brandweerlieden hebben met een hydraulische spreider de gasleiding dichtgeknepen. Netbeheerder Stedin kwam ook hier ter plaatse voor reparatie. Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

foto Max Liet (6)
foto Max Liet (7)
foto Max Liet (8)
foto Max Liet (9)
foto Max Liet (10)
foto Max Liet (11)
foto Max Liet (12)
foto Max Liet (13)
foto Max Liet (14)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie