Alsnog verrassing voor vertrokken juf

Juf Joosten van KBS Mariëngaarde die na 42 jaar onderwijs waarvan 41 jaar werkzaam op deze school, nam in november 2020 afscheid en ging met pensioen. Door alle maatregelen was het niet mogelijk om een mooi afscheidsfeestje te regelen. Toch heeft de juf een ontzettend leuke laatste dag gehad. De vele cadeaus, de bloemen, de kaarten, een taart, enz. gaven toch een feestelijk tintje aan deze dag.

Maar men wilde graag toch op later tijdstip nog wat extra doen voor de gepensioneerde juf. Tijdens het zomerfeest van de school werd juf Joosten verrast.  Samen met een aantal kinderen en OR-leden onthulde zij een boombankje dat haar werd aangeboden door de OR.

Juf Nettie Joosten was er erg blij met het mooi cadeau. De leerlingen zelf genoten van de aanwezigheid van hun oude juf. Zij hopen dan ook, dat juf Joosten nog vaak even langskomt om samen met hen een kopje chocolademelk te komen drinken.

foto’s: KBS Mariëngaarde

Geef een reactie