Dit is de meest bestelde pizza in Gorinchem

Pizza’s: je hebt ze in allerlei soorten en maten. Van vegan tot glutenvrij en van extra kaas tot pizza’s voor de vleesliefhebber. Maar wat is de smaak van Gorinchem? En hoe kun je jouw pizza nog persoonlijker maken? We vroegen het de experts.

Pizza Margaritha meest populaire pizza

Domino’s is nu 3 jaar gevestigd aan de Gildenweg en De Linie in Gorinchem en vele inwoners weten de weg naar Domino’s te vinden. Maar welke pizza wordt nu het meest gegeten? En op welke dagen eet men het vaakst pizza? Romy en Iris, 8 en 3 jaar werkzaam bij Domino’s, vertellen:

‘’We zien dat inwoners van Gorinchem met name op vrijdag graag bij ons bestellen. De Pizza Margaritha wordt het meest besteld en is een echte klassieker. Gemaakt van vers deeg en belegd met extra mozzarella, tomatensaus en oregano. Daarnaast zien we dat ook de Perfect Pepperoni, Pizza Salami en Pizza Hawaii enorm populair zijn.’’ 

Een persoonlijke pizza passend bij jouw wensen

Met diverse klassieke pizza’s in het assortiment en wisselende pizza’s per kwartaal, vind je bij Domino’s een ruime variatie aan pizza’s. Iris vertelt: ‘’Wat veel mensen niet weten, is dat je eenvoudig jouw pizza kan wijzigen door ingrediënten toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor barbecuesaus of crème fraîche in plaats van tomatensaus. Of voeg extra groenten toe aan jouw Pizza Pepperoni. Met de pizza chef is het zelfs mogelijk om jouw pizza helemaal zelf samen te stellen.’’ 

De ultieme variatietip van Romy en Iris

Maar wat is nu de favoriete pizza van Domino’s medewerkers zelf? ‘’Met 3 jaar werkervaring bij Domino’s heb ik al heel veel pizza’s geproefd en ook geëxperimenteerd met verschillende toppings. Mijn persoonlijke favoriet is een variatie die ik iedereen zou aanraden, namelijk een Italian pizza met salami, ananas en pesto. Dit geeft een smakelijke combinatie van zoet en zout en is wat mij betreft de ideale pizza voor een movienight. vertelt Iris.

Romy voegt toe: ‘’Mijn persoonlijke favoriet is de creamy bacon met crème fraîche, mozzarella, ham, rode ui, champignons, bacon én nog eens extra mozzarella. Deze pizza is heerlijk creamy door de saus, kaas en spek! Wat mij betreft een perfecte pizza om samen te eten als de kinderen naar bed zijn en papa en mama heerlijk tijd voor zichzelf hebben.’’

Geef een reactie