Hulpdiensten ingezet voor gevallen fles zoutzuur

twee medewerkers naar het ziekenhuis

De brandweer is dinsdagochtend 24 augustus 2021 met spoed uitgerukt naar de Buys Ballotstraat op bedrijventerrein Oost II in Gorinchem. Bij een farmaceutisch bedrijf was een fles met zoutzuur op de grond gevallen. Hierdoor ontstond een kleine lekkage van zoutzuur. De ruimte waar het ongeval plaatsvond is direct ontruimd.
Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

Politie, brandweer en een ambulance waren snel ter plaatse. Eén medewerker is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede werknemer is met eigen vervoer ter controle naar het ziekenhuis gegaan. De brandweer heeft de ruimte geventileerd en het zoutzuur opgeruimd.

foto Max Liet (1)
foto Max Liet (2)
foto Max Liet (3)
foto Max Liet (4)
foto Max Liet (5)
foto Max Liet (6)
foto Max Liet (7)
foto Max Liet (8)
foto Max Liet (9)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie