Timmerdorp, de fik er in

Aan alles komt een eind. Dus ook aan het Timmerdorp 2021. Het Timmerdorp begon maandagmiddag en hoewel de weersberichten voor deze week niet viel goeds in petto hadden, werd er toch bij heerlijk weer begonnen met de opbouw van het dorp. Ook de andere dagen was het er goed vertoeven Buiten de Waterpoort. Wel lagere temperaturen op de donderdag “attractiedag”. Op de dag vol waterspelletjes leken de kinderen er weinig last van te hebben en vermaakten zicht prima met de waterspelletjes.
foto’s/video: GP-buro

Vrijdag was onvermijdelijk de laatste dag. Ook deze dag veel plezier bij Timmerdorp. De dag eindigde met de verbranding van de bouwwerken. Spannend zo’n grote fik, maar ook wel een beetje droevig. (Meer tekst onder foto)

foto: GP-buro

Burgemeester Reinie Melissant-Briene kwam om, samen met de burgemeesters en wethouders van het Timmerdorp, de fik op gang te brengen, rond 18.30 uur. Jammer dat de grote burgemeester de redacteur/fotograaf van Gorkums Nieuws ook aan wilde steken. Hij moest snel het vege lijf redden en kon gelukkig verder gaan met filmen. (Meer tekst onder video)

Het werd een grote vuurzee waar minder kijkers bij waren als andere jaren. Er was dan ook gevraagd om niet te dicht bij elkaar te gaan staan. Tenslotte is de corona nog steeds aanwezig.

Gelukkig had het virus het Timmerdorp niet in zijn greep en kon het met de nodige maatregelen dit jaar gewoon weer door gaan.

foto: GP-buro

2 reacties

  1. ik denk nog vaak aan die goede tijd toen de haarhorst er mee begon en aan die vrijwilligers die altijd bereid waren om elk jaar weer te komen En aan de vele sponcoren die het hebben mogelijk gemaakt dat het er nog steeds is en hopen dat het kan blijven want zoveel kinderen en hun begeleiders worden er gelukkig van hulde aan mensen die er feest van hebben gemaakt voor de kinderen

Geef een reactie