Cariba Bootcamp

Bootcamp is de laatste jaren erg in trek als sport. Wie echt van afwisseling houdt, gaat voor Cariba Bootcamp: je sport zowel buiten als in het water. Wil jij conditie en spierkracht opbouwen? Doe dan mee aan onze unieke bootcamp!
Bron en foto’s: Caribabad

Zondagmorgen is er voor bootcamp. Wil jij je zondag echt goed beginnen? Kom meedoen met onze aquabootcamp. We starten met 45 minuten sporten in de buitenlucht hierna gaan we 45 minuten in het wedstrijdbad aan de slag. Geen les is hetzelfde, geen boomstam is veilig. Tag je sportbuddy en doe mee!

Je kunt een losse les kopen of een rittenkaart. Voor meer informatie of reserveren check onze website.

Wat is het

Cariba Bootcamp biedt een afwisseling die alleen het Caribabad kan bieden. We sporten de eerste 45 minuten buiten en daarna 45 minuten in het water. Alles wat je tijdens de bootcamp tegen komt wordt gebruikt om full body oefeningen mee uit te voeren. Geen bankje, boomstam, trap of klimrek is veilig. Maar ook de obstakels en dieptes van het zwembad dienen als trainingsmateriaal. Bereid je voor om anderhalf uur intensief en afwisselend te sporten in groepsverband.

Waarom doen

Bootcamp is dé manier om je kracht te vergroten en je snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen te verbeteren. Onder leiding van een gediplomeerde instructeur weet jij dat je sport op het juiste niveau – en zo af en toe je grenzen verlegt. Na afloop kun je bijkomen in het bubbelbad of extra stoom afblazen in de stoomcabine. We sluiten de les gezellig af met een consumptie in de horecagelegenheid van het zwembad. Moe, maar zéér voldaan ga je naar huis.

Bron en foto’s: Caribabad

Geef een reactie