Lange Brug krijgt nieuwe slijtlaag

In het weekend van 1 oktober 22:00 uur tot 4 oktober 05:00 uur is de Lange Brug gedeeltelijk afgesloten voor verkeer. De Lange Brug krijgt een nieuwe slijtlaag. Dat is de laag waarover het verkeer rijdt.

Gedeeltelijke afsluiting

De Lange Brug is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De brug blijft wel open voor voetgangers (ook met fiets aan de hand) en mindervalide met rolstoel en/of scootmobiel. Hulpdiensten kunnen bij een calamiteit nog steeds over de brug rijden. Er worden omleidingsroutes aangelegd.

Bereikbaarheid binnenstad

Het verkeer maakt gebruik van omleidingsroutes. De binnenstad bereiken of verlaten kan via de Nieuwe Wolpherensedijk of via de Concordiabrug.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Gorinchem op telefoonnummer 140183.

Eén reactie

Geef een reactie