Ridder in de Orde van Oranje Nassau opent nieuw miniveld bij GHC Rapid

Verleden week werd in het stadhuis van Gorinchem aan Marloes Keetels, speelster bij het Nederlandse dameshockey-elftal, een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Ze werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Zij kwam hiervoor in aanmerking door haar bijdrage aan het behalen van de gouden medaille bij de afgelopen Olympische Spelen in Tokio. Zij kreeg de onderscheiding uitgereikt in Gorinchem omdat dit sinds het voorjaar haar woonplaats is.

foto: GP-buro

De GHC Rapid had vrijdag een nieuw Miniveld te openen. Een mooie gelegenheid om daarvoor de kersverse Ridder uit te nodigen. Zij deed dit samen met onze kinderburgemeester Samuël Heule. Bij de opening was ook wethouder Joost van der Geest aanwezig en groep 8 van school Het Kleurenlint. Dit is de klas van Samuël. (Meer tekst onder foto)

foto: GP-buro

Na het lostrekken van de grote strik door Marloes en Samuël kregen de leerlingen van Maloes Keetels een hockey clinic, waarbij zij werd geholpen door jeugdtrainers van Rapid. Een hele gebeurtenis voor de leerlingen. (Meer tekst onder foto)

foto: GP-buro

Nog leuker en spannender was het, dat een paar leerlingen de Goude medaille van Marloes om hun nek mochten hangen. Best zwaar wel.

foto: GP-buro

Geef een reactie