Bomenwandeling Natuurcentrum Gorinchem

Populier, honingboom, berk, appelboom, wilg…. Kun jij ze herkennen? Het Natuurcentrum Gorinchem biedt op 10 november (groot)ouders en kinderen de gelegenheid om de wondere wereld van de bomen op eigen terrein en het omliggende park te laten beleven. Eén van onze Natuurouders, Onno Burmania, gaat van alles vertellen over de verschillende bomen tijdens een wandeling van ca. 1 uur. Daarna kunnen de kinderen o.l.v. de Natuurouders nog creatief aan de slag met takken en bladeren.

Geschikt voor alle leeftijden (groot)ouders en kinderen. Regent het? Neem dan uw paraplu mee, de wandeling gewoon door. Na de wandeling buiten knutselen met takken en bladeren voor kinderen vanaf 4 jaar

Tijd: 16.00 – 17.00 uur

Kosten: gratis (kleine donatie welkom)
Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@ncgorcum.nl of 0183-630911

Geef een reactie