Man komt om bij hulpverlening

In de nacht van zaterdag op zondag is een 25-jarige man uit Noordeloos om het leven gekomen. Dit vond plaats omstreeks 3:10 uur, aan de Dorpsweg in Hoogblokland. Hij kwam om bij zijn hulp aan de berging van een auto die eerder bij een ongeval betrokken was. Bij dit ongeval was de bestuurder van een bestelauto door nog onbekende reden van de weg geraakt en daarbij in een sloot geraakt. De inzittenden raakten daarbij niet gewond.

Wel moest de bestelbus uit de sloot gehaald worden. Hiervoor werd de hulp ingeroepen van tractor. Hierbij ging het helemaal de verkeerde kant op. Terwijl de bestuurder bezig was om de bestelbus uit de sloot te trekken, kantelde zijn tractor om en kwam hij onder zijn voertuig terecht. Er kon nog weinig voor hem worden gedaan. Hij overleed ter plaatse.  Tegen de bestuurder van de bestelbus is er een proces verbaal opgemaakt wegens rijden onder invloed. 

Men is de hele nacht bezig geweest met de berging van bestelbus en tractor.

foto Max Liet (3)
foto Max Liet (4)
foto Max Liet (1)
foto Max Liet (5)
foto Max Liet (7)
foto Max Liet (8)
foto Max Liet (6)
foto Max Liet (9)
foto Max Liet (10)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie