“Kunst” wensboom op plein Piazza Center

Een afvaardiging van De Rooij Metaalrecycling was maandagochtend al om 7 uur aanwezig in het Piazza Center. Zij kwamen om een kerstboom te bouwen. Niet een gewone kerstboom, maar een kunstkerstboom, gemaakt van gerecycled metaal. Wie kan dat beter doen dan een metaalrecycling bedrijf. De kerstboom is door De Rooy, samen met “behouden vaart” en “Sity academy” uit Gorinchem gerealiseerd. Deze laatsten leiden mensen, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, in o.a. metaal bewerking op.

In de boom zijn stukken afval verwerkt die op het terrein bij De Rooij Metaalrecycling ingeleverd werden. Zo laat men zien dat je met metaal afval ook iets leuks en origineels kan maken, in plaats van het zomaar weg te gooien. (upcycling). Bij de boom liggen kerstbalkaartjes. Het winkelend publiek kan daarop de eigen naam schrijven of die van een ander, waarvan ze vinden dat deze persoon wel iets extra’s verdienen met de kerst. uiteraard moet dit wel besteed worden bij de winkeliers van het Piazza. Die doen uiteraard ook mee met deze actie.

foto GP-buro (1)
foto GP-buro (2)
foto GP-buro (3)
foto GP-buro (4)
foto GP-buro (5)
foto GP-buro (6)
foto GP-buro (7)
foto GP-buro (8)
foto GP-buro (9)
foto GP-buro (10)
foto GP-buro (1)
foto GP-buro (2)
foto GP-buro (3)
foto GP-buro (4)
foto GP-buro (5)
foto GP-buro (6)
foto GP-buro (7)
foto GP-buro (8)
foto GP-buro (9)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie