Twee gewonden bij ongeval op N830 bij Vuren

Bij een ongeval op de kruising van de Molenlaan en de Graaf Reinaldweg N830 in Vuren zijn donderdag 23 december 2021 twee personen gewond geraakt. De aanrijding gebeurde omstreeks 16.35 uur. Politie, brandweer en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurders van beide voertuigen raakten gewond en zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.
Tekst en foto’s: © Hulpdiensten Gorinchem – Max Liet

De auto’s raakten bij het ongeval zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf opgehaald. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Vanwege het ongeval was de N830 enige tijd in beide richtingen afgesloten.

foto Max Liet (11)
foto Max Liet (12)
foto Max Liet (10)
foto Max Liet (9)
foto Max Liet (7)
foto Max Liet (8)
foto Max Liet (6)
foto Max Liet (5)
foto Max Liet (3)
foto Max Liet (4)
foto Max Liet (2)
foto Max Liet (1)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie