Regisseur komt naar Gorinchem

IFFG

Zojuist bevestigd: de Iraaks-Koerdische regisseur Hiner Saleem komt tijdens het Film Festival speciaal naar onze vestingstad om zijn film Goodnight Soldier persoonlijk toe te lichten. De relatie tussen smoorverliefde Avdal en Ziné wordt op de proef gesteld wanneer Avdal gewond terugkeert van het front. Saleem slaagt erin om op een verrassend grappige en liefdevolle manier de spanningen tussen de Koerdische families weer te geven.

Na deze must-see gaan we met Saleem in gesprek en kan het publiek vragen stellen.

Live muziek op de vrijdagavond!  
Onder de indruk van de film loop je uit de zaal, je praat nog wat na met degene naast je en stapt het festivalcafé binnen. Met live muziek op de achtergrond maak jij het jezelf comfortabel met een drankje en geniet van de gezelligheid om je heen.

Zie je het al voor je? Kom dan ook 16 april genieten van Braziliaanse muziek in het festivalcafé in De Nieuwe Doelen.

Geef een reactie