Verkeerseducatie en -veiligheid

Veilig in het verkeer

Op vrijdagochtend 27 mei hebben we tijdens de Ouder-Kind Inloop van 9:30 tot 11:30 bezoek van Peter van der Laarse, eigenaar van Heerintverkeer. Peter heeft een zelfstandige onderneming onder de naam Heerintverkeer.  Met zijn jarenlange ervaring met ‘verkeer’ bij Verkeerspolitie Rotterdam en door middel van praktijklessen ‘verkeer’ in het gehele basisonderwijs in de provincie Zuid-Holland, is het zijn missie om scholen, ouders en gemeenten te helpen met het veiliger maken van de schoolomgeving. Daarbij hoort natuurlijk ook het vergroten van de verkeersveiligheid van kinderen die deelnemen aan het verkeer!

Op vrijdagochtend 27 mei vertelt Peter graag meer over zijn onderneming en is er ruime gelegenheid om allerlei vragen aan hem te stellen met betrekking tot verkeerseducatie en verkeersveiligheid van jullie kinderen. Deze samenwerking tussen de LimonadeBrigade en Peter van Heerintverkeer heeft tevens een veelzijdige verkeersbox opgeleverd, met attributen en speelgoed die kunnen worden ingezet tijdens (verkeers)activiteiten van de LimonadeBrigade.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Meedoen aan de genoemde activiteit is niet verplicht; gewoon lekker komen spelen mag altijd. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. De Ouder-Kind Inloop is elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Geef een reactie