Koffie met…Harrie Vriezen van Stichting Vaarwens

24 mei a.s. van 20.00 – 22.00 uur in Wijkcentrum Rozenobel

Koffie met …..

Al 15 jaar vaarwensen vervullen voor mensen in hun laatste levensfase. De heer Harrie Vriezen, bestuurslid van de Stichting, zal een lezing geven over de geschiedenis van vijftien jaar Vaarwens, de aangrijpende vaardagen en de impact die het heeft op de gast met zijn/haar dierbaren aan boord van het mooie aangepaste schip de “Vaarwens”.

Gedreven door water vervult de Stichting al 15 jaar heel veel mooie gratis en individuele vaarwensen van mensen die in hun laatste levensfase verkeren. Met een eigen geheel voor het vaardoel aangepast schip wordt bijna iedere dag gevaren. Eén dag voor één zieke samen met zijn/haar naasten op het water genieten en mooie herinneringen maken, is waar Stichting Vaarwens voor staat. 

Stichting Vaarwens T: +31(0)20-2441092 | E: info@stichtingvaarwens.nl www.vaarwens.nl

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met … in het kort. Dus kom en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers. Elke keer staat er een ander onderwerp centraal.  Na afloop praten we na en wisselen we ervaringen uit. Koffie met … is een samenwerking tussen Bibliotheek AanZet en Wijkcentrum Rozenobel. Aanmelden voor het bijwonen van de avond via contact@rozenobel.nl of 06-18133489

Geef een reactie