PEERpoint Herstelacademie start in Gorinchem

Gepubliceerd op 16 augustus 2022 om 10:58

Na een succesvolle start in Dordrecht in 2020 en de uitbreiding naar Sliedrecht in juni 2022 start PEERpoint Herstelacademie op 31 augustus a.s. met het aanbieden van herstel bevorderende workshops en trainingen in Wijkcentrum Rozenobel in Gorinchem. 

Bij PEERpoint kom je om te ontmoeten, te leren en te groeien. Iedereen die een levensontwrichtende gebeurtenis heeft meegemaakt en die gemotiveerd is om in eigen regie en samen met lotgenoten (peers) te werken aan een leuker leven, is welkom. PEERpoint Herstelacademie wordt 100% gerund door ervaringsdeskundigen. Mensen die zelf een levensontwrichtende gebeurtenis hebben meegemaakt, die hun leven nu weer grotendeels in balans hebben, en die een opleiding hebben gevolgd om te leren hoe ze met hun herstelervaring anderen kunnen ondersteunen.  

r weten over het wat, waarom, voor wie en wanneer van PEERpoint Herstelacademie in Gorinchem? Kom dan naar de kick-off op 31 augustus om 10.30 uur in Wijkcentrum Rozenobel. Iedereen is welkom! Meer informatie en aanmelden via www.peerpointherstelacademie.nl


«   »