Als een echte kok aan het werk te zijn in een restaurant

Gepubliceerd op 1 november 2022 om 11:07

Hoe gaaf! is het? Om als een echte kok aan het werk te zijn in een restaurant. Met als doel, producten of geld in te zamelen voor de Voedselbank Gorinchem, door te koken voor familie en andere bekenden.

Kinderen van de 'BSO Wasko Kinderopvang Alles Kids' kregen in de Herfstvakantie de mogelijkheid om in de professionele keuken van 't Raadhuis in Goudriaan aan de slag te gaan.

Eerst gaf een echte kok de groep kinderen uiteg over het bereiden van eten, het gebruik van materiaal en andere belangrijke zaken want er werd niet zomaar iets gemaakt, er werd een heel 3-gangen menu bereid.

Onder bereiding van de BSO juffen Sjoukje en Miranda draaiden deze kinderen twee middagen volledig mee in de keuken, zodat al het eten optijd klaar was voor de gasten die kwamen eten en genieten van al dat lekkers! Een stokbroodje met smeersels, salade's, tortilla's en een toetje het was een hele lekkere maaltijd!

Alle bezoekers van het restaurant konden komen eten zonder te betalen. Maar er werd gevraagd om een een bijdrage te leveren aan de Voedselbank Gorinchem. Een bijdrage kon zijn een vorm van een donatie in geld of een product die de Voedselbank goed kan gebruiken.

Hier is heel goed gehoor aan geven want de opbrengt is enorm veel, WAUW!

Wat worden wij hier blij van, bij de Voedselbank Gorinchem is het een uitdaging om momenteel al onze klanten te kunnen blijven voorzien van gezonde en voldoende producten. Dat we zo goed worden geholpen is heel fijn, alles komt direct goed terecht!

Naast de leerzame en creatieve activiteit die BSO Alles Kids heeft opgezet met zoveel inzet en energie. Wilt de Voedselbank Gorinchem iedereen bedanken, die dit mogelijk heeft gemaakt om dit mooie eindresultaat te geven.

Bron en foto: Facebook Voedselbank Gorinchem


«   »