Les Saveurs de Metropole

Gepubliceerd op 22 mei 2024 om 10:56

Ontdek de charme van Frankrijk in Gorinchem bij "Montmartre aan het Melkpad"! Op zaterdag 1 juni 2024, van 10.00 tot 17.00 uur, transformeert Metropole de omgeving in een levendige Franse markt.

Bezoekers uit Gorinchem en ver daarbuiten kunnen genieten van de producten en diensten die onze leveranciers en partners met trots presenteren, demonstreren en verkopen. Het is een samensmelting van smaken en talenten die elkaar versterken, resulterend in een onvergetelijke ervaring.

De Stoomboot Stichting Jan de Sterke uit Gorinchem is trots om deel te nemen aan deze unieke en gezellige markt met hun historische stoomsleepboot, de Jan de Sterke. Bezoekers zijn van harte welkom bij hun marktkraam op het plein, waar ze niet alleen informatie over deze prachtige boot kunnen krijgen, maar ook allerlei aantrekkelijke artikelen kunnen aanschaffen, waaronder handgemaakte houten flesopeners met het logo van de boot.

Jan de Sterke (pijl) ligt afgemeerd aan de Ondervloed Lingehaven

Daarnaast biedt men de mogelijkheid om een schilderachtige vaartocht te boeken. De Jan de Sterke ligt op slechts 200 meter afstand van de kraam, gemakkelijk te voet te bereiken. Voor degenen die liever aan wal blijven, maar toch de boot willen ervaren, staat de Jan de Sterke open voor bezichtiging op de dag van de markt. Kom langs en beleef de charme van de stoomvaart!

Met de klanken van Trio Sfeer op de achtergrond, live schilderkunst, een filmvertoning door IFFG en klassieke Franse oldtimers, voelt u zich alsof u op vakantie bent in het hart van Montmartre.