Fantastisch! "Vakantie tasjes" vol plezier

Gepubliceerd op 9 juli 2024 om 12:08

Door de gulle bijdragen van de Diaconie van de Johanneskerk, Open Pastoraat en de Immanuelkerk, was de Voedselbank Gorinchem afgelopen donderdag een zee van kleurrijke tasjes. Meer dan 150 rijkelijk gevulde vakantietasjes, bestemd voor kinderen tussen de 4 en 15 jaar, werden met zorg uitgedeeld bij de Voedselbank Gorinchem.

Vakantietasjes zijn ontworpen om de zomervakantie voor iedereen tot een feest te maken, en met de leuke inhoud is succes gegarandeerd! De inhoud van de gedoneerde tasjes is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo bevatten ze gezelschapsspellen, LEGO, knutselmaterialen, en voor de oudste kinderen zelfs een kaart voor een uur suppen en een bioscoopbon!

Bovendien ontving elk gezin een toegangskaart voor het zwembad en een voucher voor een ijsje... En om de viering af te ronden, ontvangen de gezinnen ook een tegoedbon voor een portie friet aanstaande donderdag. En tot slot; de mooie zelfgemaakte genaaide verkleedkleding hebben ook een prachtige bestemming gekregen.

Klanten waren aangenaam verrast door deze prachtige gift. Hoewel we vanwege privacyoverwegingen geen foto's hebben gemaakt tijdens het uitdelen, was de dankbaarheid overweldigend. Hartelijk dank aan de Diaconie van de Johanneskerk, het Open Pastoraat en de Immanuelkerk voor jullie genereuze donatie en de enorme inzet om dit (en al het voorbereidende werk) mogelijk te maken.

eigen foto