Webinar ‘Help, mijn kind slaapt slecht!’ voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd

Op woensdag 6 oktober organiseert Jong JGZ het gratis webinar ‘Help, mijn kind slaapt slecht!’ voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens deze digitale bijeenkomst geven twee pedagogen van Jong JGZ tips en adviezen over hoe je jouw kind kunt helpen om beter te gaan slapen.

Kinderen van 4 tot 12 jaar hebben nog veel slaap nodig. Een goede nachtrust is belangrijk voor hun ontwikkeling én humeur. Soms hebben kinderen last van slaapproblemen. Zoals slecht kunnen inslapen, te vroeg wakker worden of nachtmerries. Jong JGZ (de jeugdgezondheidszorg-organisatie in Zuid-Holland Zuid) krijgt veel vragen over slaapproblemen bij kinderen in de basisschoolleeftijd. Met dit webinar wil Jong JGZ nog meer ouders die hierover meer willen weten op weg helpen.

Datum en tijd
woensdag 6 oktober 2021
10.00-11.00 uur

Programma
• Wat is gezond slaapgedrag?
• Wanneer is er sprake van een slaapstoornis?
• Wat heeft je kind nodig om goed te kunnen slapen? Wat kun je als ouder doen?
• Hoe ga je om met nachtangsten en nachtmerries?
• Waar vraag je om hulp als de slaapproblemen aanhouden?
• Ook is er ruimte voor het stellen van vragen

Meer informatie & aanmelden
www.jongjgz.nl/webinars

Geef een reactie